Szállásfoglalás az Észak Erdélyi programhoz

Falusi turizmusban Koltón

Koltó már közel fél évszázada zarándokhely, s akik ide érkeznek, látva a csodálatosan szép vidéket, tapasztalva az itt élő emberek vendégszeretetét nem csoda, hogy nem sietnek továbbmenni. Ezt tapasztalva született meg az ötlet, hogy gondoskodni kellene az idelátogatók ellátásáról. A falu igénybe vehető átutazó szállásként is de alkalmas többnapi itt tartózkodásra is mivel innen csillagtúraszerűen bejárható a környék.

A településre érkező vendégek elszállásolása vendégfogadó családoknál, kétágyas szobákban (fürdőszoba használattal) történik. Ezáltal a történelmi nevezetességek mellett alkalom nyílik arra is, hogy az ideérkezők megtapasztalják a koltói emberek vendégszeretetét, megtekintsék portájukat, messze földön híres kertészetüket, s meg ízleljék a friss termékekből készített gasztronómiai remekműveket. Az étkezés a vendégfogadó családoknál történik.

Ár: szállás + reggeli + vacsora (leves+főétel+desszert+ásványviz): 17 EUR/fő/nap ártól.

Panzióban Koltó környékén

Amennyiben azt szeretné, hogy a csoport egy helyen legyen elszállásolva, ebben az esetben Koltó környékén saját fürdőszobás szobákkal rendelkező panzióban is tudunk szállást foglalni. Az étkezés a panzió ebédlőjében történik.

Ár: szállás + reggeli + vacsora (leves+főétel+desszert+ásványviz): 25 EUR/fő/nap ártól.

Hotelben Koltó környékén

Ha magasabb színvonalú szállás érdekelné akkor Nagybányán hotelben is lefoglaljuk a szállását. Az étkezés a szálloda éttermében történik.

Ár: szállás + reggeli + vacsora (leves+főétel+desszert+ásványviz): 30 EUR/fő/nap ártól.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!